O nas

Pisarko.si je blagovna znamka podjetja STILKO, Leon Domajnko s.p. Celotno poslovanje spletne papirnice Pisarko.si temelji na optimizaciji časa in stroškov podjetjem pri naročilu in uporabi pisarniškega blaga. Pisarko.si posluje izključno preko spletne trgovine, ne poslujemo preko papirnic ali drugih maloprodajnih trgovin. To nam daje večjo prožnost in nizke stroške poslovanja, kar se izraža v nižjih cenah in hitri odzivnosti. Ves čas raziskujemo nove izdelke in možnosti dobav, zato, da imajo naši kupci najboljše izdelke in najboljše možne pogoje nakupa pisarniškega blaga na trgu.

Smo mlad tim, ki svoje poslovanje zastavlja dolgoročno in iz vidika koristi kupcem. Po dvoletnem razvoju, je v letu 2014 spletna trgovina s pomočjo večih dobaviteljev uradno odprla svoje strani. Nas čaka še veliko dela, vas pa veliko novosti, ki so že v pripravi, a vas bomo o njih pravočasno obvestili preko elektronskih novic.

Zaradi optimizacije stroškov, vseh izdelkov ne moremo ponuditi kosovno, vendar se trudimo, da je kosovnih izdelkov čim več. Nekaj blagovnih znamk, ki so priljubljene pri uporabnikih še ni v ponudbi, a jih lahko pričakujete v prihodnje. V kolikor karkoli pogrešate v spletni trgovini, nas o tem prosimo obvestite. Cenimo vaše predloge in jih upoštevamo, kolikor je le mogoče.

Veselimo se sodelovanja z Vami.

Vaš Pisarko.si tim

 

Pisarko.si je blagovna znamka podjetja STILKO, Leon Domajnko s.p.